Follow:

Een nieuwe juf

terug naar school

Deze week ging de juf van mijn bijzonder meisje met zwangerschapsverlof. En oh, wat nam dat spanning met zich mee. In het begin van de week was ze ziek. Lastig in te schatten of het kwam doordat er weer gedoe is in de taxi, dat de juf stopt of dat ze echt ziek was.

Koorts

Zondagnacht hadden we een flinke spooknacht, ze kwam zo vaak naar beneden. Niet dat ze doorloopt naar papa de helft van de keren. Begrijp me niet verkeerd, ik verzorg haar met alle liefde. Maar als je zelf om 6.00 uur op moet om te gaan werken, dan is het best pittig. Ze had zo’n buikpijn. Ik kon het niet plaatsen en stuurde haar naar de wc en terug naar bed. Gelukkig viel ze weer in slaap. Toen ze net op was voelde ze heet aan. Gelukkig is ze niet bang voor de thermometer en ik mocht haar tempen. Ze begon de ochtend al met 38,5 en gaf aan buikpijn te hebben. Ook rook ik haar adem en zag vuurrode amandelen.

Spannend

Ik vind het dan zo lastig, maar omdat we wisten dat het een spannende week is besloten we haar de maandag thuis te houden. Ze krijgt deze week twee nieuwe juffen. Hoewel ze de juffen kent en al gezien heeft, blijft het spannend. Ze is dol op de juf die ze had, dit was een fulltimer waardoor dat het elke dag heel duidelijk was. Ze geeft het niet toe, maar ik merk dat ze het spannend vindt wat er gebeuren gaat.

Taxi

En terwijl ik haar op ga halen, krijg ik een verhaal terug te horen dat het fout gaat in de taxi. Ik had een tijdje weinig gehoord. Maar ze zit voorin naast de meest lieve chauffeur die we ons maar kunnen wensen. Ze wordt beschermd door de chauffeur. Helaas is er toch weer een van de oudere kinderen die haar in het geniep gemene dingen zegt. Haar gedrag werd weer steeds heftiger en explodeerde met enige regelmaat deze week.

Klacht

Dus weer opnieuw klachten ingediend. Het leek zo goed te gaan, en dan nu toch weer alles in de gaten houden. Gelukkig gaat er weer een kindje uit de bus. Die ook mogelijk de dupe is van een van de oudere kinderen. Het blijft een dingetje.

Share on
Previous Post Next Post

Misschien vind je dit ook leuk

No Comments

Leave a Reply