Follow:

Review: Super Mario Labyrinth

Spel Super Mario Labyrinth doos op tafel.

Wat is december toch een heerlijke tijd! Wij zijn in de weekenden veel samen als gezin. Toen de meiden klein waren speelde ik niet graag spelletjes. Met kleine kinderen is dat soms best een dingetje. Maar nu ze ouder worden is het leuker. Wij mochten Super Mario Labyrinth spelen.

De uitgever

“Mamma mia!” Waar is Super Mario? De kleine, besnorde loodgieter heeft zich samen met zijn broer Luigi, dinosaurus Yoshi, prinses Peach, gorilla Donkey Kong en nog veel meer figuren verstopt in het betoverde labyrint. Als jullie de gangkaartjes in het labyrint handig en met een vooruitziende blik verschuiven, ontstaan nieuwe wegen die jullie naar de gezochte figuren leiden.
Labyrint – het slimme schuifspel. Eenvoudig te spelen, maar altijd weer spannend!Spel ravensburger Super mario Labyrinth met kaartjes op tafel.

Over het spel

Ik kan me niet meer herinneren hoe het betoverde doolhof ging maar volgens mij is het een variant van deze game. Hij is geschikt voor kinderen vanaf 7 jaar en voor 2 tot 4 spelers. Het spel heeft een grote speelplaat en losse kaartjes. De kaartjes leg je op het veld en het wordt vervolgens een doolhof. Doormiddel van een extra kaartje moet je een weg zien te maken voor je pion. Elke speler heeft een stapel kaartjes met daarop personages die verstopt zitten in het doolhof.

Onze ervaring

De oudste is 7,5 jaar oud. Vaak is spelletjes spelen lastig maar ze is dol op superhelden en games. De super Mario variant is voor haar een stuk aantrekkelijker om te spelen. Door haar sterke voorkeuren is niet elk spelletje een succes met soms de nodige buien tot gevolg. Het is dus altijd wel een missie het juiste spel uit te zoeken wat ze kan begrijpen. Maar tijdens het klaarzetten van het spel trekt het al gelijk haar aandacht. De eerste keer speelt ze samen met papa maar daarna gaat ze alleen aan de slag. Soms is het nog een beetje moeilijk de goede weg te zoeken.

Samen spel spelen Super Mario Labyrinth
Wij zijn inmiddels dol op het spel Super Mario Labyrinth. Het is een leuk gezelschapsspel om te spelen. Als gamer vind ik deze variant zelf natuurlijk erg leuk. Hij is in verschillende andere soorten te krijgen. Het spel is in het begin een beetje lastig ook voor mij. Maar als we eenmaal een aantal keren gespeeld hebben is het een uitdaging zo snel mogelijk je kaartjes weg te spelen en te winnen.

Het is ook een geschikt spelletje om te spelen met kinderen die moeite hebben met concentratieproblemen en prikkels. Het is geen spelletje wat heel lang duurt. Het kan wel lang duren maar dat kun je zelf mee beïnvloeden.

Wij geven hem als tip mee voor tijdens de feestdagen!

 

Share on
Previous Post Next Post

Misschien vind je dit ook leuk

No Comments

Leave a Reply