Follow:

Recensie: Shoot! van Anki Wijnen

pagina uit het boek shoot

Ik ben dol op het maken van foto’s. Samen met mijn jongste maak ik er genoeg voor ons Instagram account. Ze is heel ondernemend en vindt het heerlijk om op foto’s te staan. Vooral als ze veel likes krijgt. Ik ben wel een bewuste foto maker. En let altijd een beetje op hoe de kinderen erop staan, maar ik probeer ook graag dingen uit. Ik heb veel tips kunnen halen uit het boek Shoot van uitgeverij Snor. Geschreven door Anki Wijnen.

De uitgever

Het fantastische Shoot! het fotografieboek van blogger Zilverblauw,in een heel nieuw jasje gestoken. Met de allernieuwste tips en tricks, een nieuwe vormgeving en allemaal nieuwe foto’s heeft Anki een heel nieuw cadeauboek gemaakt voor iedereen die mooie(re) foto’s wil maken. Met onder andere een hoofdstuk analoge fotografie en véél nabewerkingstips.

voorkant van het book shoot door Anki Over het boek

Shoot is een boek dat je veel tips geeft over het maken van jouw eigen prachtige foto’s. Anki heeft haar eigen ervaringen verwoord en gebundeld tot een boek. Dit doet ze geheel in haar eigen stijl. Ze legt geen regels op over fotograferen. Ze laat de fotograaf vrij om een eigen touch te geven en leert je dat elke foto mooi en uniek is. Het boek is perfect als je wilt leren fotograferen.

pagina uit het boek shoot Mijn ervaring

Ik ben enorm fan van het boek. Ik ben altijd wat sneller met het schrijven van recensies en reviews. Maar bij dit boek heb ik de tijd genomen. Het heeft me zelfs geholpen met mijn eigen ik. Ik maakte foto’s: gewoon foto’s en ik stond er vaak niet bij stil waarom. Ik denk omdat het hoorde of om mijn Instagram volgers te pleasen. Maar niet voor mezelf. In een van de eerste hoofdstukken benoemd Anki dat je situaties eens wat vaker als een foto in jezelf moet opnemen. Dingen waar je van geniet, dingen die je meemaakt. Sinds ik ben begonnen met lezen in dit boek maak ik sneller foto’s van situaties of dingen die zomaar voorbijkomen. Ik geniet ook van elke foto. En de foto’s zijn niet altijd perfect, maar voor mij zijn ze dat wel. En dat is de boodschap die Anki je wilt meegeven.

Je hebt niet het beste spul nodig om een prachtige foto te maken. Je hebt iets nodig wat dicht bij jezelf ligt.

Ben jij iemand die graag handige tips wil voor het maken van de mooiste foto’s van je gezin en alles uit je omgeving? Dan is het boek Shoot! Van Anki Wijnen een echte aanrader. Ik ben er dol op!

Shoot

Share on
Previous Post Next Post

Misschien vind je dit ook leuk

No Comments

Leave a Reply