Follow:

Een kauwsieraad bij een prikkelverwerkingsstoornis

Bestelling van kauwsieraad, ketting met ster en kaartjes

Kauwsieraden, kauwspeelgoed, ik ken het alleen voor baby’tjes. Als ze tandjes krijgen. Maar ik had er nog nooit van gehoord dat het werkt bij een prikkelverwerkingsstoornis. Wij kwamen in contact met Wendy van Kauwsieraden en meer. En vertellen jullie graag over onze ervaring.

Over Kauwsieraden & Meer

Kauwsieraden & meer is voortgevloeid uit een andere webshop: Moderne Moeders. Er was zoveel vraag naar mooie bijtsieraden voor kinderen dat Wendy besloot om zich hierin te specialiseren. Nu heeft ze een groot aanbod aan bijtsieraden. Denk hierbij aan een bijtketting of bijtarmband.

Bijten op een turqoise kauwsieraad. Veel keuze

Als je in de webshop rondkijkt heb je zo’n enorm grote keuze aan bijtsieraden. Mijn bijzonder meisje is heel stoer. Ze houdt absoluut niet van roze hartjes of bloemetjes. Wij kozen voor een Turquoise hanger met een stoere ster erop. Deze past ook echt bij haar.

Werkt het?

Ze heeft heel veel last van prikkels, vooral geluid, geuren en structuren zijn voor haar erg lastig. We hebben het kauwsieraad nu een aantal weken in gebruik. In de vakantie heeft ze hem heel veel gebruikt. Vaak als ze voelt dat ze overprikkeld raakt, pakt ze hem vast in haar hand. Het geeft haar houvast. Het is eigenlijk een kauwsieraad, maar het heeft voor haar ook nog een ander mooi doel.

Ook heeft ze hem veel in de mond en kauwt ze erop. Het kauwen zorgt ervoor dat ze haar aandacht erbij kan houden. Tijdens het kijken van een film vindt ze het bijvoorbeeld erg fijn om hem in de buurt te hebben.

School

Het kauwsieraad kan gemakkelijk mee naar school. Je kunt hem omdoen en het kan wat hebben. Want bij jonge kinderen gaat hij natuurlijk dan om dan af. Op school helpt het haar als ze langer moet luisteren naar de juf.

Onze mening

Hier zijn we blij dat we ontdekt hebben dat er kauwsieraden bestaan. Het is praktisch, klein en het helpt goed op de juiste momenten. Daarnaast zijn ze stoer, en ook nog eens leuk om te hebben. Daarnaast is hij stevig en kan het sieraad iets hebben, wat naar mijn mening ook erg handig is. Vooral als je kindje drukker is en wat wilder omgaat met spulletjes.

Wil je meer weten? Of zelf een sieraad bestellen? Kijk dan op de website van Kauwsieraden & Meer. Er zijn al kauwsieraden vanaf €6,95.

Share on
Previous Post Next Post

Misschien vind je dit ook leuk

No Comments

Leave a Reply