Over mij

Over mij

Welkom op de blog Bijzonder meisje. Hier vind je een stukje over mij en waarom ik gestart ben met de blog Bijzonder meisje. In 2014 kregen wij (mijn echtgenoot en ik) te horen dat onze dochter een bijzonder meisje is. Wat dit precies inhield, was toen nog niet helemaal duidelijk. Inmiddels zijn we 4 jaar verder en hebben we de werkdiagnose autisme.

Ik sta heel positief in het leven, ondanks dat het af en toe niet gemakkelijk is, vooral met alles wat er gebeurd in ons leven. Ik probeer mijn dochter structuur, regelmaat en duidelijkheid te geven. Maar ondanks dat dit er is, ben ik natuurlijk ook haar moeder en moet ik opvoeden. Dit levert soms situaties op die pittig kunnen uitpakken.

Vooral de laatste weken komt de officiële diagnose steeds dichterbij. En omdat ze niet in het reguliere onderwijs kan blijven is het heel confronterend. Als mama vraag ik me dan af of ik het dan wel goed genoeg doe.

Het is een bewuste keuze mijn kinderen niet bij hun naam te benoemen, of om informatie van mezelf erbij te zetten op de blog. Helaas is het allemaal niet zo vanzelfsprekend en makkelijk als je kindje anders is. Gelukkig zijn er vele ouders die het wel begrijpen. Wellicht weet je wel wie er achter dit blog zit, mijn vraag is om mijn keuze te respecteren.  Wil je me persoonlijk een berichtje sturen of contact met me opnemen? Stuur me dan een mailtje.

Bloggen

Al vaker schreef ik blogs en ik merkte dat andere ouders veel herkennen, steun en troost in mijn blogs vinden. Vandaar dat ik het besluit heb genomen om een eigen blog te starten. Ik blog in mijn eigen tempo en wanneer ik zin heb.

Ik blog vanuit mijn hart en gevoel, kom je d en dt foutjes tegen? Helaas, die kunnen er wel eens insluipen. Je mag me altijd tippen als je het storend vindt!

Bijzonder meisje is natuurlijk heel breed, ben je zelf mama of papa en zou je het fijn vinden om van je af te schrijven? Ik heb ruimte genoeg voor blogs van anderen. Voel je welkom en neem gerust contact met me op.

Samenwerken

Ik ben recentelijk gestart, maar wellicht vind je mijn blog inspirerend en lijkt je een samenwerking leuk, passend of bijzonder. Lees dan mijn mediakit door daarvoor klik je hier. Ik ben (nog) geen bedrijf, wellicht wordt die stap in de toekomst gemaakt mocht dit nodig zijn.

Ik hoop dat ik je kan verwonderen, steunen en helpen met mijn blogs, dat je dingen kunt herkennen en er iets aan hebt.

Mailadres: info@bijzondermeisje.nl