Follow:

Over mij

Over mij

Welkom op de blog Bijzonder meisje. Hier vind je een stukje over mij en waarom ik gestart ben met de blog Bijzonder meisje. In 2014 kregen wij (mijn echtgenoot en ik) te horen dat onze dochter een bijzonder meisje is. Wat dit precies inhield, was toen nog niet helemaal duidelijk. In 2016 kreeg ze de diagnose Autisme, maar daarnaast ook een prikkelverwerkingsstoornis, een hechtingsstoornis, een angststoornis, een achterstand op de sociaal emotionele ontwikkeling. Ze reageert en denkt als een kindje van 2 jaar jonger als haarzelf. Wij zijn een gezin van vier personen mijn man (1985), onze oudste dochter (2012) onze jongste dochter (2014) en ik (1984) .

Ik koos voor de naam bijzonder meisje, Ik kreeg hier wel eens eerder commentaar over. Ja het zit je dan toch wel even dwars. Maar het is mijn keuze om mijn blog zo te noemen. En in mijn ogen is elk kindje bijzonder en uniek, zelfs elk mens. Maar voor mij voelt de naam van de blog gewoon goed!

Ik sta heel positief in het leven, ondanks dat het af en toe niet gemakkelijk is, vooral met alles wat er gebeurd in ons leven. Ik probeer mijn dochter structuur, regelmaat en duidelijkheid te geven. Maar ondanks dat dit er is, ben ik natuurlijk ook haar moeder en moet ik opvoeden. Dit levert soms situaties op die pittig kunnen uitpakken.

Het is een bewuste keuze mijn kinderen niet bij hun naam te benoemen, of om informatie van mezelf erbij te zetten op de blog. Helaas is het allemaal niet zo vanzelfsprekend en makkelijk als je kindje anders is. Gelukkig zijn er vele ouders die het wel begrijpen. Wellicht weet je wel wie er achter dit blog zit, mijn vraag is om mijn keuze te respecteren.  Wil je me persoonlijk een berichtje sturen of contact met me opnemen? Stuur me dan een mailtje.

Bloggen

Al vaker schreef ik blogs en ik merkte dat andere ouders veel herkennen, steun en troost in mijn blogs vinden. Vandaar dat ik het besluit heb genomen om een eigen blog te starten. Ik blog in mijn eigen tempo en wanneer ik zin heb.Ik blog vanuit mijn hart en gevoel, kom je d en dt foutjes tegen? Helaas, die kunnen er wel eens insluipen. Je mag me altijd tippen als je het storend vindt!Bijzonder meisje is natuurlijk heel breed, ben je zelf mama of papa en zou je het fijn vinden om van je af te schrijven? Ik heb ruimte genoeg voor blogs van anderen. Voel je welkom en neem gerust contact met me op.

Samenwerken

Interesse om met mij samen te werken? Lees dan even verder! Ik blog over het moederschap, mijn dochters in het algemeen maar ook mijn dochter met onder andere Autisme. Dit zijn andere onderwerpen dan bij de meeste mama blogs. Dit betekent niet dat ik niet aan samenwerken doe.

Ik heb geen tienduizenden bezoekers per maand. Mijn bezoekers zijn ouders die tips zoeken maar vooral herkenning. Ik blog over onze verhalen en avonturen, deze zijn vaak herkenbaar voor ouders. Dit is een bewuste keuze.

Heb je interesse om samen te werken? Mail dan gerust naar info@bijzondermeisje.nl

Nieuwsbrief

Meld je nu aan voor een wekelijkse update in je mailbox. Je ontvangt dan elke week een mail met de laatste blogs van een Bijzonder meisje. Zo hoef je niets te missen.

Share on