Follow:

Naar de bios: Circus Noël

popcorn in de bioscoop

Afgelopen maandagmiddag ging ik samen met mijn bijzonder meisje naar de bioscoop. Vaak lastig omdat het niet voorspelbaar is, ik ken de film vaak ook niet.  Dus dat is wel een dingetje. Maar we gingen toch en we vertellen je graag alles over de film.

Over de film

De film gaat over vlogster Karo. Als Karo haar ouders ruzie hoort maken en hoort zeggen dat ze willen scheiden, besluit ze om weg te lopen. Ze maakt een laatste vlog en lift stiekem mee met Circus Noël, bij het circus zit een jongen op wie ze verliefd is. Tegen de medewerkers van het circus vertelt ze dat haar ouders dit goed vinden.

Onze ervaring

Samen met mijn bijzonder meisje mocht ik de film dus zien. Ze is inmiddels bijna 7 jaar en dol op dit soort films. Wij hadden zelf nog nooit van circus Noël gehoord. Toevallig dat ik ontdekte dat er een serie is geweest tijdens de kerstvakantie.

De film is voor een deel opgenomen in Limburg. Omdat wij zelf woonachtig zijn in deze provincie vond ik het wel heel bijzonder. Wie sjoen os Limburg is; dat kun je in de film wel zien. Het circus is uitgenodigd om mee te doen aan een belangrijke wedstrijd die plaatsvindt in Heerlen. Zelf wonen wij noordelijker, maar ik kwam zelf jaren geleden in Heerlen. Het is leuk om terug te zien en herkenbaar.

Wat vinden wij ervan

De film is leuk, spannend en het verhaal is mooi. Het is altijd spannend als papa en mama een keer ruzie hebben. Het spannendste stukje vond Tessa toen ze in het huis waren van de Horse Boy. Die had een groot geweer en schoot hiermee in de lucht. Maar toen de film tot een mooi einde kwam, was ze dit alweer vergeten.

Ik kende de film en serie niet, maar ondanks dat je de serie niet gevolgd hebt, is de film goed te volgen. Zelf vond ik hem wel herkenbaar, ik merk als mama zijnde dat je vaak naast je partner leeft. Je bent beiden aan het werk en ben je dat niet, dan moeten er andere dingen gebeuren. Juist belangrijk om elkaar even de aandacht te geven. Maar dat even terzijde. De film heeft een mooi verhaal. Zelfs mama vond hem een beetje spannend!

Share on
Previous Post Next Post

Misschien vind je dit ook leuk

No Comments

Leave a Reply