Follow:

Verzwaringsknuffel Haggie de hagedis

kindje met verzwaringsknuffel hagedis

Soms heb je hele drukke periodes. Wij zitten op dit moment in een van die drukke periode. En op dat moment zijn de prikkels vaak te veel. Ondanks alle voorbereidingen. We hebben al verschillende hulpmiddelen, deze helpen wel een beetje maar met slapen zijn ze niet in te zetten. Via Educadora webshop kwam ik uit bij onze nieuwe aanwinst. Haggie de hagedis een verzwaringsknuffel.

Slapen

Het in slaap komen wordt steeds moeilijker de laatste tijd. Misschien omdat ik haar vroeg in bed leg. Ze is 7 jaar en ligt er rond 19.00/ 19.30 uur in. Vaak slaapt ze om 20.30 uur nog niet. Maar in de ochtenden komt ze haar bed niet uit. En als ze er dan uitkomt dan is ze vaak boos of opstandig. Slapen was nooit zo’n probleem. Maar nu ze ouder wordt is het steeds lastiger.verzwaringsknuffel hagedis ligt bij kindje op de buik terwijl ze slaapt

Knuffel hagedis

Ze is dol op knuffels dat weten we. Ik heb lang getwijfeld of er een knuffel of kussen zou komen. En toen zag ik de verzwaringsknuffel van Manimo voorbijkomen. Een stoere hagedis verkrijgbaar in twee kleuren. Ze ligt met slapen het liefste onder haar Pokémon dekbedovertrek. De keuze viel daarom op de hagedis.

Zwaar

De knuffel is best zwaar, hij weegt twee kilo. Opzicht is dat niet zwaar, maar als je hem bovenop je legt voel je wel dat hij druk geeft. Inmiddels hebben we de knuffel twee weken in huis en ik merk wat hij doet. Op de momenten dat ze het moeilijk heeft en onrustig is benoemen we dat ze Haggie moet pakken. Ze gaat dan op haar rug liggen en je ziet gelijk dat ze rust krijgt. De aandacht wordt dan zo gefocust op hetgeen dat op haar buik ligt dat ze de rest loslaat.Hagedis verzwaringsknuffel in verpakking

Overstuur

Zo hadden we de afgelopen week drie feestjes. En alle drie de feestjes konden we niet overslaan. Helaas waren ze ook nog allemaal achter elkaar. Hoe gezellig ik zelf de feestjes vind, hoe heftig ze voor haar zijn. Haggie kwam dus precies op tijd binnen. Tijdens de feestjes gaat hij mee. Als het druk werd, ging ze zelf zitten met de knuffel op haar schoot. Je zag de blik in haar ogen dan veranderen. Als ze dan naar bed moet is ze zo overstuur; huilen, schreeuwen ze kan de prikkels dan niet aan. Terwijl het tijdens de feestjes wel goed ging. De knuffel doet haar dan erg goed. We leggen deze bij haar en je ziet haar rustiger worden en daarop in slaap vallen.

Goede keuze

Wij zijn blij met deze keuze. Ben je zelf op zoek naar een oplossing voor problemen met slapen of de verwerking van prikkels? Dan is dit zeker een aanrader. Binnenkort wordt ze geopereerd aan haar amandelen. In overleg met het ziekenhuis blijft Haggie bij haar om haar zo de rust te geven. Misschien moet ik hem maar even lenen tijdens het wachten, mama ziet er best wel tegenop.kindje met verzwaringsknuffel hagedis

Kwaliteit

De knuffel is voor kinderen goed herkenbaar wat het is. Zoals ze zelf zegt is hij stoer en heeft hij een coole kleur. Je voelt dat de knuffel van goede kwaliteit is en tegen een stootje kan. Wat ik heel belangrijk vind, vooral als het risico bestaat dat de knuffel door de kamer vliegt tijdens een woedeaanval. Wij zijn er erg blij mee, want ze vindt hem leuk maar hij werkt ook nog eens bij overprikkeling.

Wij vonden de Manimo verzwaringsknuffel Hagedis bij Educadora webshop. De website van Suzanne die naast goede service ook nog eens goed advies geeft en met je meedenkt. De knuffel is verkrijgbaar voor €52,00.

 

Share on
Previous Post Next Post

Misschien vind je dit ook leuk

No Comments

Leave a Reply