Follow:

Een Crunchy Animal voor onderweg

Knuffel in de trein, crunchy animmal

Een tijdje terug maakte wij kennis met Suzanne van Educadora webshop. Met gepast advies kwam hier de verzwaringsknuffel in huis. Jullie hebben deze blog zo goed gelezen dat we een nieuw product voor jullie in de spotlight gaan zetten. Dit keer gaat mijn dochter jullie alles vertellen over de Crunchy Animal.

Wat is de Crunchy Animal?

Crunchy Animal is een knuffel gevuld met een knapperige vulling van 100% biologische boekweitdoppen en lavendelbloemen. Door deze vulling kalmeert de knuffel en geeft een kalmerend effect. Door de lavendel vulling komt deze geur bij gebruik ook vrij. Doordat er in de knuffel een knapperige vulling en ring zitten, is de knuffel ook goed voor de fijne motoriek. De knuffel is geschikt om overweldigende situaties te overwinnen. De knuffels zijn zeer geschikt voor kinderen met ADHD, Autisme en kinderen met angsten.

Advies van Suzanne

Via de mail heb ik contact met Suzanne; vaak is in de auto zitten een probleem. En met de zomervakantie in aantocht was ik zoekende naar iets wat onze dochter kan helpen onderweg. Ze is snel misselijk en heeft hoofdpijn. En langdurig reizen is vaak en groot obstakel. Deze vakantie hoefde we gelukkig maar anderhalf uur in de auto. Maar evengoed blijft dat lastig. Suzanne denkt altijd graag mee. Wij dachten eerst aan Mohdoh aromatheraputty, maar deze is maar voor kort gebruik. Maar in de auto zitten is in ons geval langer. Zo kwamen we uit bij de Crunchy Animal van made by us.

Wat vinden we ervan

De Crunchy Animal is geen standaard knuffel. Wat het precies moet voorstellen weten we nog steeds niet. Maar het is wel een stoer uitziende knuffel. Niet meisjesachtig, maar gewoon stoer. Hij heeft ook nog een soort maskertje wat je kunt verplaatsen. Dit is een leuke toevoeging voor een prikkelzoeker. Wij vinden hem leuk en praktisch.

Puffel de Crunchy Animal in gebruik

Hier hebben alle knuffels nog een naam, er wordt zorgvuldig een naam uitgekozen. Puffel, dat wordt hem. Puffel heeft behoorlijk wat reisjes mogen maken sinds hij bij ons is komen wonen. Zo ging hij met de trein mee op pad, en mocht hij mee op vakantie. Tijdens het reizen heeft ze Puffel op haar schoot liggen. Er staat ondertussen een film op. Normaal kan ze hier niet zo goed tegen en wordt ze misselijk. Maar Puffel is een beetje zwaarder dan een gewone knuffel. En doordat ze hem in haar handen kan houden en kan voelen geeft het rust. Je merkt dat het haar houvast biedt en rust geeft. Het gevoel van de vulling uit de knuffel. Af en toe ruik je een vleugje Lavendel.Crunchy animal in de auto op vakantie

Als je het ons vraagt is de Crunchy Animal erg fijn om te hebben. De knuffel is betaalbaar, en voor ons werkt hij erg goed. Hij bevat gifvrije materialen, hij zorgt ervoor dat ze minder misselijk is in de auto. Hij helpt haar bij lange ritten om haar prikkels te verwerken.

Wij zijn erg tevreden, hier gaat hij overal mee naar toe zodra we langer dan 10 minuten in de auto zitten. De knuffel gebruiken we dus niet om te slapen, hij ligt beneden in de woonkamer binnen handbereik zodat hij zo mee genomen kan worden. Gelukkig denkt ze er ook zelf aan.

Wil je zelf ook zo’n leuke, fijne en handige Crunchy Animal? Je kunt hem via de webshop van Suzanne bestellen.

Webshop: https://educadora-webshop.nl/product/crunchy-animal/ De prijs voor de knuffel is €27,50

 

Share on
Previous Post Next Post

Misschien vind je dit ook leuk

No Comments

Leave a Reply