• Mama waarom huil je nou?

  “Mama, waarom huil je nou? Ik loop naast mijn dochter richting de auto. Ze heeft vandaag haar afscheid gehad bij de opvang. De plek waar ze kwam vanaf haar vierde. Een bijzondere opvang, speciaal voor kinderen met gedragsproblematiek. Ze leerde hier zo ontzettend veel. En dat maakt mij als moeder enorm trots.

  Mama waarom huil je nou?
 • Van vrolijke buien naar pittige momenten

  De laatste tijd heb ik wat moeite met schrijven. Er gebeurt zoveel in ons leven op dit moment. Het ene moment stuiteren we met ons drieën alle kanten op vanuit vrolijke buien, andere momenten hebben we het pittig samen. Inmiddels is de oudste dochter aangemeld voor het VSO en wachten we op goedkeuring of ze… [Continue Reading]

  Van vrolijke buien naar pittige momenten
 • En nu?

  Wat als je dochter begint te puberen? Hoe gaat dat als je meerdere diagnoses hebt? Ze is net 11, lichamelijk dan. Sociaal emotioneel is ze een stuk jonger. Maar hormonen vliegen alle kanten op. Ik kan niets goed doen als moeder en nu?

  En nu?
 • Druk, chaos en mei vakantie

  Oeps, daar gaan we weer. Druk, chaos en er kwam veel op ons pad. Eigenlijk schandalig zeven maanden geen blog. Maar het was even nodig om tijd voor ons te pakken, voor de meiden en mezelf. We moesten even aarden in ons huisje en alle structuren terug krijgen.

  Druk, chaos en mei vakantie
 • Home sweet home

  Wat gebeurde er veel afgelopen maanden. Begin van het jaar een heftige keuze gemaakt. Maar gelukkig kan ik na 9 maanden zeggen home sweet home. Samen met de meiden heb ik mijn eigen plekje. Ons eigen huisje.

  Home sweet home