Follow:

Ons dagelijks leven #3

zieke teddybeer in bed

Oh zie je, ik ben hier zo slecht in! Ik hoop niet dat je ons op de dag wil gaan volgen, want dan ben je bij mij aan het verkeerde adres! Afgelopen weken waren roerig. Er is veel gebeurd en we hebben veel geleerd.

Moeilijke keuze

Zo maakte ik in de afgelopen week een moeilijke keuze. Ik wil er hier niet teveel over vertellen. Maar deze keuze had zo’n enorme impact op mij. Ik ben er zo slecht van aan geweest. En dit merk je dan natuurlijk gelijk binnen je gezin. Gelukkig maakte de keuze ook ruimte voor meer energie en meer tijd. Meer begrip en meer rust. Ook iets wat je heel snel merkt in je gezin. Langzaam begin ik weer te genieten van de rust en van de tijd.

Waterpokken

Wat een ramp, eerst had jonger zusje de waterpokken, daarna ons oudste meisje. Wat een hel. Ze had er zo enorm veel. Ik heb er zelf nog nooit zoveel gezien. En dat terwijl ik in de gezondheidszorg werk. En als ze ziek is dan heeft ze op mij een invloed. We spoken dan samen de hele nacht. Dit doen we al sinds dat ze geboren is. Een onzichtbaar lijntje wat er blijft. Gelukkig zijn er nu eindelijk minder. Deze week gaat weer alles zoals het hoort. In de hoop dat ze de 24e op mag voor haar zwemdiploma.

Gesprekken

Wij gaan binnenkort starten met gesprekken. Ik zie er wel een beetje tegenop. Maar ik hoop dat het meevalt en ons gaat helpen. Helpen om elkaar beter te begrijpen, meer van elkaar te kunnen hebben en zo ons gezin te sturen samen. Want dat is zo hard nodig. Telkens dat onderlinge geruzie. Ik weet dat het hoort bij twee zusjes, maar soms word ik er zo gek van! Zou zo graag een keer een weekendje weg willen boeken.

Enfin, we hadden een roerige periode. En dan schiet een wekelijkse update soms wel even bij in. Daarnaast merk ik dat gewone blogs vaak beter gelezen worden. Dus misschien dat dit alweer de laatste is.

afsluiting liefs de mama van een bijzonder meisje

Share on
Previous Post Next Post

Misschien vind je dit ook leuk

No Comments

Leave a Reply