Follow:

De tijd vliegt voorbij

wachten, klok, tijd , de tijd vliegt

Herken je dat? Er gebeurt zoveel rondom je heen en de tijd vliegt gewoon voorbij. Alles gaat maar door en je wil wel even stoppen om rond te kijken, maar er is geen tijd voor? Daar heb ik even last van. Er speelt op dit moment zoveel in ons gezinnetje.

Nieuwe baan

Eerder schreef ik dat ik een nieuwe baan had. Die baan is inmiddels weer verleden tijd. Ik werkte op maandag, dinsdag en donderdag een aantal weken. Maar helaas was dit niet mijn droombaan. Het was er erg rustig, saai zelfs. En de collega met wie ik samen werkte was geen fijne collega. Een eigenaardige situatie. Maar gelukkig ben ik inmiddels zonder problemen begonnen op een andere plek. Met heel veel voordelen. Er zijn hele leuke collega’s, het is dichter bij huis en er is meer dan genoeg te doen. Ik werk nu wel op woensdagochtend, donderdag en vrijdag, maar doordat het richting het weekend gaat vliegen de dagen voorbij. Ik voel me er zo gewenst en welkom!

Zusje

Op dit moment hebben we grote zorgen over de jongste dochter. Ze heeft veel last van onze gezinssituatie. Sneeuwt vaak onder, is heel verdrietig en wordt steeds door de oudste in dezelfde positief geduwd. We hebben al zoveel geprobeerd. Het beste werkt als we ze uit elkaar halen, maar dat is niet altijd mogelijk. Vaak trekt ze zich terug naar haar kamertje, maar wordt dan toch weer opgezocht ondanks dat we tegen de oudste zeggen dat ze haar zusje met rust moet laten. Het is erg lastig.

Inmiddels hebben we de uitslagen uit het ziekenhuis terug en alles is gelukkig goed. Het gesprek met de gemeente staat gepland. Dus we gaan voor haar kijken wat passend is om haar te helpen. Om meer voor zichzelf op te leren komen, maar ook haar plekje te vinden binnen ons gezin. Ze cijfert zichzelf nu vaak weg of loopt op haar tenen om er maar voor te zorgen dat wij haar lief vinden.

Bus

Voor de kerst ontplofte het rondom het vervoer van de oudste. Wat een gedoe. Het blijft moeilijk in de bus. Inmiddels heeft er een schorsing plaats gevonden, maar is de gemeente soft met het verwijderen van een leerling uit het vervoer. Dus het blijft een dingetje, kinderen zijn vaak onrustig en er is veel herrie in de bus. We proberen haar te leren om voor zich te kijken, met een gehoorbescherming op zodat ze niets hoort.

Kortom er is weer van alles gebeurd, we zijn bezig om te landen met ons gezinnetje en om rust te krijgen. Langzaam begint alles weer een plekje te krijgen.

 

Share on
Previous Post Next Post

Misschien vind je dit ook leuk

No Comments

Leave a Reply