Follow:

Soms moet je gewoon even klagen

stoom komt uit de oren boosheid

Pffff, sorry hoor ik moet even stoom afblazen. Soms heb je van die avonden dat je zo blij is dat de kids in bed liggen. Vanavond is het zo’n avond. Het liefste zou ik mezelf een groot glas wijn inschenken of in een warm bad gaan liggen. Helaas geen wijntje in huis en geen bad.

Rust momentje

We hadden nog verlaat sinterklaas bij mijn Oma, super oma voor de meiden. Vanochtend had ik een rust dagje ingepland. Ik kreeg wel de vraag mee te gaan naar de binnenspeeltuin, maar dat leek me niet heel verstandig. Dus gewoon lekker thuis. Maar jeetje, misschien was weggaan een beter idee geweest. Echt de hele tijd op elkaar zitten zeuren en zaniken. Elkaar niets gunnen. AARGH! Waarom niet gewoon even lief en zichzelf amuseren.

Verbouwing

Wat ben ik blij als onze verbouwing voorbij is. Ja, we zijn aan het verbouwen, sinds september. Helaas was de geplaatste dakkapel schots en scheef. De klusser is nu pas weer aan het werk. Ik zie alles vorderen, maar het kan me niet snel genoeg gaan. Die rommel overal ben ik zo beu. Ik kan mijn kont niet eens keren of er staan dozen. En dan die verdomde was in de woonkamer. Erg gezellig de kerstboom met een wasrek ernaast.

Sinterklaas bij Super oma

Enfin, even de deur uit. Gezellig zou je denken. De jongste amuseerde zich wel. De oudste liep helemaal over. Gelukkig dat ze gezien werd en dat de signalen duidelijk waren. De cadeautjes die Sint woensdag gebracht had, werden uitgedeeld. Ieder kindje twee cadeautjes. Gelukkig vielen die wel in de smaak, vooral Lego Star wars.

Naar huis

En dan de missie om naar huis te gaan. Ik kondigde het nog ruim van tevoren aan. Helaas wilde dat niet baten. Na een paar boze blikken terug naar huis. Hier werd ze gelukkig rustiger en weer haar lieve zelf. Eten, douchen en naar bed. De Lego komt morgen. Gooit zusje lief nog even de diffuser over het nachtkastje en de grond heen, waar je raadt het al, allemaal dozen en spul staan. Ik voel me zo boos worden, ik ben ook gewoon kapot. Een rot nachtje gehad met weinig slaap door mijn verkoudheid. Ik ontplofte. En daarna voel ik me dan weer zo schuldig. Maar mama mag ook wel eens moe zijn toch? Ik ben er gewoon even klaar mee… Soms moet je gewoon even klagen.

Share on
Previous Post Next Post

Misschien vind je dit ook leuk

No Comments

Leave a Reply