• Update : Het was erg stil

  Hey, heb je even? Wat leuk dat je mijn blog leest. De afgelopen maanden was het erg stil. Waarom? Geen puf, geen tijd veel dingen die gebeuren in mijn privƩleven. Maar mogelijk ben je wel benieuwd hoe het met ons gaat, lees dan gerust verder!

  Update : Het was erg stil
 • Een jaartje bij dezelfde juf

  Zoals je wellicht weet zit mijn dochter in het speciaal onderwijs. Ze is inmiddels 9 jaar en zit hier nu voor het vierde jaar. In het speciaal onderwijs doen ze niet aan blijven zitten en kijken ze naar de leerling. Komend jaar blijft ze daarom nog een keer bij dezelfde juf. Nadat wij compleet in… [Continue Reading]

  Een jaartje bij dezelfde juf
 • Blij met mijn gezonde keuze

  Mijn afvalavonturen, jullie lezen ze graag. Tijd voor een update. Inmiddels ben ik terwijl ik deze blog type op de dag af 6 maanden geleden geopereerd. En wat heeft het me veel opgeleverd. Ik ben zo blij met mijn gezonde keuze.

  Blij met mijn gezonde keuze
 • Een stokje in de neus

  Helaas sinds afgelopen week snotteren, hoesten en proesten we als gezin. Wat nu? Ik ben geen voorstander van testen, maar als het moet, dan moet het. Dus afgelopen week ging hier zoals de meiden het zeggen, een stokje in de neus.

  Een stokje in de neus
 • Bel je het ziekenhuis?

  Nadat we thuis waren uit het ziekenhuis werd mijn dochter heerlijk vertroeteld, ze mocht naar opa en oma om uit te zieken. Ik was weer aan het werk. Oma is heel wat jaartjes verpleegkundige geweest dus die weet wel hoe het gaat. Maar dan krijg ik een appje, dit gaat niet helemaal goed hier. Bel… [Continue Reading]

  Bel je het ziekenhuis?