Follow:

Lekker weertje

zwarte fiets staat tegen de muur met blauwe banden en mand

Wat kan ik genieten van zonnestralen. Hier in huis zijn we dol op buiten zijn. En wat is het toch genieten dat dit in de maand februari alweer kan!

Griepjes en snotneuzen

Helaas lukte het door alle griepjes en snotneuzen niet om de eerste warme zonnestralen te vangen. Het zorgde er wel voor dat iedereen wat sneller opknapte. Ik voel mezelf altijd zoveel vrolijker bij mooi weer.  Ik ben ook dol op de lente. Van de feestdagen leef ik naar de vastelaovend en van de vastelaovend naar koningsdag en de meivakantie.

Groene blaadjes

En in april voel ik me altijd zo lekker fit door alle groene blaadjes aan de bomen, de prachtige bloemen. Je krijgt hierdoor echt een berg energie. De plannen om weer naar buiten te gaan komen weer naar voren. Ik verheug me op het voorjaar. En dat het weer nu 3 weken voorloopt, daar hoor je mij niet over klagen!

Genieten

Het zijn vaak de kleine dingen waar ik van geniet, en niet alleen ik maar ook de meiden. Even zonder jas naar de auto lopen. Buiten spelen in het speeltuintje. Op de fiets naar school kunnen gaan of een boodschap doen.

Op de fiets

Ik heb een fiets met trapondersteuning, ik foetel een beetje. Maar dat zorgt er wel voor dat je gemakkelijk de fiets pakt. Even snel naar de winkel of afspraak!  Ja, ik ben voor! En ik hoop op nog vele mooie zonnige dagen.

Lentemens

Ik merk dat mijn lente voorkeur ook over gaat op mijn dochters. De zomer vind ik fijn, zolang het maar onder de 25 graden blijft. Ik vind een keer zwemmen leuk maar, maar het mag van mij ook wel weer afkoelen zodat je gewoon lekker kunt slapen. Ik ben een echt lentemens! Wij genieten lekker van die mooie zonnige dag.

Share on
Previous Post Next Post

Misschien vind je dit ook leuk

No Comments

Leave a Reply