• Home sweet home

  Wat gebeurde er veel afgelopen maanden. Begin van het jaar een heftige keuze gemaakt. Maar gelukkig kan ik na 9 maanden zeggen home sweet home. Samen met de meiden heb ik mijn eigen plekje. Ons eigen huisje. Help Hoe ga je dat doen, je maakt een keuze, een hele grote keuze. Je moet het de… [Continue Reading]

  Home sweet home
 • Update : Het was erg stil

  Hey, heb je even? Wat leuk dat je mijn blog leest. De afgelopen maanden was het erg stil. Waarom? Geen puf, geen tijd veel dingen die gebeuren in mijn privéleven. Maar mogelijk ben je wel benieuwd hoe het met ons gaat, lees dan gerust verder!

  Update : Het was erg stil
 • Een jaartje bij dezelfde juf

  Zoals je wellicht weet zit mijn dochter in het speciaal onderwijs. Ze is inmiddels 9 jaar en zit hier nu voor het vierde jaar. In het speciaal onderwijs doen ze niet aan blijven zitten en kijken ze naar de leerling. Komend jaar blijft ze daarom nog een keer bij dezelfde juf. Nadat wij compleet in… [Continue Reading]

  Een jaartje bij dezelfde juf
 • Blij met mijn gezonde keuze

  Mijn afvalavonturen, jullie lezen ze graag. Tijd voor een update. Inmiddels ben ik terwijl ik deze blog type op de dag af 6 maanden geleden geopereerd. En wat heeft het me veel opgeleverd. Ik ben zo blij met mijn gezonde keuze.

  Blij met mijn gezonde keuze
 • Een stokje in de neus

  Helaas sinds afgelopen week snotteren, hoesten en proesten we als gezin. Wat nu? Ik ben geen voorstander van testen, maar als het moet, dan moet het. Dus afgelopen week ging hier zoals de meiden het zeggen, een stokje in de neus.

  Een stokje in de neus