• Mijlpaal de eerste 25 kilo     

  Wauw en dan ga je op de weegschaal staan en ben je sinds de operatie 25 kilo kwijt. Inmiddels hang ik alweer een 2 weken op een plateau, maar wat een mijlpaal is dit! Voor het eerst sinds jaren weer 2 getallen op de weegschaal voor de komma, in plaats van 3.

  Mijlpaal de eerste 25 kilo     
 • Gesprek met de gemeente

  Tijdens mijn pauze op het werk check ik mijn telefoon, een mailtje van de gemeente. Ze willen een gesprek over het leerlingenvervoer. Gelijk vliegen mijn emoties en gevoelens alle kanten op.

  Gesprek met de gemeente
 • Superkrachten voor je hoofd – Dylan Haegens editie

  Hey mensen! Een zinnetje wat ik wekelijks, soms dagelijks wel voorbij hoor komen. Mijn oudste is helemaal gek op Dylan Haegens. En haar hoofdje en wat zich hierin allemaal afspeelt, is nog wel eens een dingetje. Wij hebben het boek Superkrachten voor je hoofd van Wouter de Jong, de Dylan Haegens editie gelezen. We vertellen… [Continue Reading]

  Superkrachten voor je hoofd – Dylan Haegens editie
 • Daar gaat ie

  En dan wordt het al snel de dag van de operatie. De dagen vliegen voorbij. Het crashdieet is pittig, maar te doen. Even spannend of het lukt om de kilo’s eraf te krijgen die eraf moeten. Maar dan is de dag van de operatie, daar gaat ie.

  Daar gaat ie
 • Lockdown, waarom worden onze kinderen de dupe?

  Eerder deze week schreef ik een blog, over de onrust rondom de lockdown bij de kinderen. Inmiddels 2 dagen verder en wat voel ik me boos! Op straat is het net zo druk als voorgaande weken. Winkels plaatsen berichten op Facebook dat ze gewoon voor de deur doorgaan met de verkoop van hun spullen, want… [Continue Reading]

  Lockdown, waarom worden onze kinderen de dupe?