Blog post

De snif, snotter en de rest

februari 27, 2019

Ik loop heel erg achter met bloggen. De laatste tijd was ik zo inspiratieloos. Gelukkig merk jij als lezer daar niet zoveel van. Ik wel, want ik moet weer even flink aan de bak. Wel lastig, normaal klets ik iedereen de oren van de kop met onze avonturen. Maar nu door het gesnif en snotter ben ik lichtelijk inspiratieloos.

Geurloos

Mijn leven is behoorlijk geurloos op dit moment, ik heb het potje vaseline, de neusspray, lipbalsem en doos tissues binnen handbereik. Manlief loopt mopperend door het huis heen, omdat er overal zakdoekjes rondslingeren. Ik leef inmiddels al bijna twee weken op de bank.

Buikgriep

Het begon met een buikgriep, de jongste kreeg hier last van. Ze was niet echt ziek, maar haalde het toilet telkens niet. Ik zal je de details besparen. De dag daarna begon ik zelf. Hoe kun je nou ziek zijn als mama zijnde?!?!  Ik vind echt dat ze het moeten afschaffen.

Structuur

Gelukkig hebben we in huis heel veel structuur en regelmaat. Ondanks dat ik ziek was en vele uren in slaap was, ging alles door. En wat ben ik trots op mijn meiden en papa. Want andere jaren viel alles op zijn gat. Dit jaar ging alles door. Naar school gaan, de trommeltjes maken, maar vooral het zichzelf amuseren. Ik had wel altijd lekker iemand mee op de bank zitten. Samen werden filmpjes gekeken en werd er tijd op de tablet doorgebracht.

Series

Ik kan je wel een aantal nieuwe tips geven voor series, ik ben inmiddels wel even uitgekeken. Maar mocht je nog een leuke titel zoeken dan is de Blacklist erg goed, maar ook Jane the Virgin. Gelukkig ben ik inmiddels van de bank af. En zit ik weer rechtop. Even lekker tijd om wat te schrijven.

Nog een zieke

Helaas zit mijn bijzondere meisje nu ziek thuis. Ze had het weekend koorts en nu heeft ze flink keelpijn, daarnaast nog wat buikpijn en ze hoest enorm. Gelukkig kan ik mijn mama taken weer oppakken. Nu mijn geur nog terug, want dat geur en smaakloos leven is toch niet zo mijn ding!

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Vorige Post Volgende post