Blog post

Genietmomentje

februari 6, 2019

Wij hebben een enorme fan van voetbalclubs. Sinds ze oud genoeg is, worden de plaatjes gespaard. Een hele missie. Maar oh, wat is ze blij als het boek vol is. Maar wat als je een voetballer uit je boek dan live ziet? Wij hadden zo’n genietmomentje!

Restaurant

Afgelopen week gingen we uit eten bij een restaurant waar we al ruim 12 jaar komen. Ze kennen onze meiden al vanaf dat ze net geboren zijn. Het is er gezellig, en leuk om te komen. Maar ook ons bijzonder meisje is er zo welkom. Ze zijn zo lief voor haar. Ze mag zichzelf zijn en ze worden door en door verwend als ze er komen.

Voetballer

De zoon van de eigenaar is een voetballer bij een grotere club. Hij speelt bij de jeugd. En afgelopen jaar werd hij opgeroepen voor het nationale elftal in Griekenland van de jeugd tot 18 jaar. Ze had het stickertje uit het boek extra gekregen en nam het gisteren mee naar het restaurant. Trots dat ze was, vroeg ze hemzelf een handtekening en we vertelden dat ze fan is.

Twinkeling in haar ogen

Even later werd ze van tafel gehaald en moest ze mee komen. Ze kreeg zijn trainingsshirt! Oh, wat was ze trots. Haar gezichtje straalde en je zag een enorme twinkeling in haar ogen. Wat was ze blij, een shirt! Het liefste wilde ze dat gelijk aantrekken. Maar aangezien hij groter is dan haar, was het nog veel te groot.

Handtekening

We vertelden haar dat ze eigenlijk nog even een handtekening moest vragen. Als hij zo doorgaat met voetballen kan hij bij grote clubs terecht komen. “Mama, hij is wel heel erg goed hè? “vraagt ze. Ik leg haar uit dat de kans er is dat hij bij een volgend WK misschien wel op tv te zien is. Ik zie haar glunderen. “En ik heb zijn T-shirt gekregen! “, Zegt ze blij. “Kunnen we ook een keer gaan kijken als hij moet voetballen?” krijg ik nog als vraag. Ik antwoord dat we dit wel een keer kunnen doen.

We besluiten dat we het T-shirt in een lijst gaan doen, zodat je goed ziet waar de handtekening staat. En we hangen hem op haar kamer aan de muur. Wat een genietmomentje!

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Vorige Post Volgende post